Ivan Alduk, modni dizajner

Dubravka je onaj tip suradnice i modno odgovorne osobe za koju imate osjećaj da ju poznajete čitav život. Svaka naša suradnja i priča je bila uspješna jer kada se ulozi toliko truda i strasti, a povrh svega znanja, onda jednostavno nema prostora za neuspjeh ili poluproizvod. Cool i chic modna novinarka, urednica i stručnjakinja jako bitna hrvatskoj modnoj sceni.

Ivan Alduk, modni dizajner

Envy Room, modni dvojac

U ovom poslu smo već 15 godina i od samih početaka tu nam je i Dubravka. Utjecajni ljudi u modi odavno s pravom daju Dubravkinom mišljenju težinu.

Tako i mi!

Envy Room, modni dvojac

Ana Petričić Gojanović, vlasnica PR agencije PRIREDBA

Dubravke se sjećam još s početaka karijere, kada smo radili modne revije. Uvijek je bila modni znalac, korektna, poslovna, ali i nasmiješena! Takva je i ostala.

Ana Petričić Gojanović, vlasnica PR agencije PRIREDBA

KLISAB, modni dvojac

Svake sezone, prije početka revije, Dubravka dođe u backstage i s velikom znatiželjom ispituje i proučava kolekcije. Volimo te trenutke, jednako kao i njezino poimanje mode - komunicira ju jednostavno i nepretenciozno, ali uvijek informirano i stručno.

KLISAB, modni dvojac

Loredana Bahorić, modna dizajnerica

Prošlo je puno vremena otkad me Duda prvi put intervjuirala. Kroz godine; puno puta smo surađivale. Skoro da mogu prepoznati tekst koji je Duda pisala. Nekako, na njoj svojstven način, opiše kolekciju, uhvati nit i u par rečenica gotovo intuitivno prikaže kolekciju, osobu... Ima nešto sto bi svaki novinar trebao imati: intuiciju i pozitivan pristup. Baš volim Dudu; a i učila je od najboljih.

Loredana Bahorić, modna dizajnerica

Ana Vela, novinarka Nova TV

Kad je riječ o trendovima, komentiranju novih kolekcija i red carpeta, često zovem Dubravku jer modu ima u malom prstu. Ona to radi jezgrovito i konkretno.

Ana Vela, novinarka Nova TV

Tihana Harapin Zalepugin, modna agentica

Dubravku pratim već godinama i kada je jednom morala jutro uoči dočeka Nove Godine napraviti intervju sa mnom - znala sam da se rađa pouzdano, odgovorno i vrijedno novinarsko ime. Njezino druženje s nezaboravnom Anom Lendvaj dalo je jos jednu znalačku dimenziju njezinom profesionalnom razvoju. Danas je Ona ime kojem se vjeruje, osoba koju se pita i čije se poznavanje mode uvažava. Vrlo spontano i jednostavno kaze ono što je bitno. Ja joj vjerujem i iskreno jedva čekam procitati ili čuti njezin osvrt na aktualne modne teme.

Tihana Harapin Zalepugin, modna agentica

Mihaela Dodić, vizažistica

Duda je genijalna, kreativna, osebujna, preporučila bih je cijelom svemiru!

Mihaela Dodić, vizažistica

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.